Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagårdsfilosofen

Lagårdsfilosof
lojt sollutad

tanketråcklande

minnen
som smultron
på strå

ismummel
svingar sin taktpinne

kvittersymfoni
vingfladder och frösprätt

ännu olästa poeter
trängselkivas

om Lagårdsfilosofens
uppmärksamhet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-12 12:06



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du min vän:
Lagårdsfilosof
lojt sollutad
tanketråcklande ...
Du är den mest fantasifyllda
skrivarvän
jag kan tänka mig
KRAM till dig
i natten
från öst till väst!

2022-03-14

  Kajan VIP
Vilken underbar bild att vilja kliva in i, och vara del av, härligt skrivet, och en humörhöjare !
2022-03-13

  BenGust VIP
Lyriska knippen som smultron på strån.
Hektisk tid av intryck på gång.
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP