Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godhet i en mörk tid

Jag minns att jag läst någonstans
för rätt länge sen att
vi föds och vi dör bara en gång
men vi kan göra gott varje dag.

Och vi kan nu se hur den skimrar
som en pärla
godheten i en mörk tid
och hur den växer till ett motstånd
mot ondskan
i solidaritet och gemenskap
med varandra.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-12 13:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Här finns verkligen känslan av framväxande styrka, det är hoppingivande.
2022-04-24

  Eva Langrath VIP
Fin dikt fylld av hopp.
2022-04-05

  anits VIP
Så fint att se att det kan finnas hopp i den mörka tid som nu råder
2022-03-27

  Anya VIP
Härligt att se hopp i denna tid. Din text värmer. Tacksam över det!
2022-03-21

  Respons VIP
En förhoppningsfull dikt som inspirerar!
2022-03-15

  Monika A Mirsch VIP
Tack käraste Eva
för din vackra dikt
"i solidaritet och gemenskap
med varandra"
Underbart djupa tankar
sänder du
min vän -
Tack!
2022-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text skimrar som en
vacker pärla.
Må den inte tappa sin lyster.
2022-03-14

  Bibbi VIP
Ett sanningens ord.
2022-03-13

  Sparvögat VIP
Underbara är orden i godhetens slöja…
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP