Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min sonson, Jeremiah. Tre månader gammal denna månad.


KRIGSTJAT

Fick reklam från CDON.COM

"Detta behöver du OM..."

Tjatet finns i alla sammanhang

Rädslan för bombardemang

Jag är trött och less på allt det där

Därför så skrev jag det här

Vissa älskar väl att vältra sig

Jag för min del säger: NEJ!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-03-13 08:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag SKA totalvägra!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP