Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ukraina av Peter Olausson


Blod svett och tårar

Ur Ukrainas svarta jord
som nu täcks av tårar svett och blod
livet återigen skall skina
och vakna upp från denna pina.

Ett övergrepp utan sans och mått
av denna diktator Ukraina fått
må han gå till historien som den skurk han är
som tillsammans med Hitler och Stalin
bara skapat elände och misär





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-13 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Viktigt och sant!
2022-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en maktgalen man med storhetsvansinne.
2022-03-14

    Lena Staaf VIP
Hoppas han döms för sina krigsförbrytelser och hamnar på historiens sophög.
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP