Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BORT MED HELL-ODIFESTIVALEN!

Det borde bli förbjudet

att tävla i musik

Fritt fram för sunt förnuft och

för konstnärlig etik!

Spektaklet måste krossas

Lägg stålar på nåt sunt

Betänk att det finns mänskor

som svälter jorden runt!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2022-03-13 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP