Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Befrielse 5



Prydnad

Länge gick jag
utan väg
och mötte ensamheten
där i ingenstans
och
skrev mötets toner
i en sång
och fann
mig en bland andra

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-19 08:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Glad att du delar med dig av dina fynd - du 'bland andra' - kram / Monika
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP