Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eric Lundqvist in memoriam


ÖARNA OCH MORGONDAGEN

Öarna och morgondagen

En vacker boktitel, minsann

Jag läste den på sjuttiotalet

Den skrevs av en fantastisk man

Han jobbade i Indonesien

men bodde sen vid Sommens strand

 

Öarna och morgondagen

Ett pekfinger mot framtiden

och som barn blev jag betagen

av just Indonesien

 

LARZ GUSTAFSSON 14/3 2022

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2022-03-14 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP