Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygg en bro

Mellan människor

Håller varandras händer

Släpper inte taget

Låt freden 

Visa sig

Det finns alltid hopp

Bygg en bro

Av kärlek

Hjälpa till

Ge värme

Omsorg

I cirklar av ljus

Ge aldrig upp

Dagar  ska komma

När det blir bättre igen

Leva fredfullt

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-14 11:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Det är den förmågan vi människor är begåvade med
i svåra tider
Kram till dig!
och tack för dikten!
2022-03-14

  Bibbi VIP
Amen!
2022-03-14

  alicja lappalainen VIP
en vacker bild av en utopisk drömvärld
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP