Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fisknätet.'

fångad av känslor.
till dej.
skall jag simma
fram till dej.
eller skall jag.
simma så långt.
bort från dig.
jag kan o orkar.
det är frågan.
skrev i går den 13.3 2022
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-14 16:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyssna till Ditt inre!

2022-03-20

  alicja lappalainen VIP
EN KORT DIKT OM AMBIVALENTA KÄNSLOR
2022-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Lyssna till ditt hjärtas röst.
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP