Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sann berättelse som inträffade för åtta år sedan


Min seglarvän

Han ringde ibland, vill du följa med.
Båten hade nya segel.
När vi lagt ut brukade han ta fram två glas vin.

Vi skålade och njöt av sol och vind.
Det behövdes inte många ord
vi var vana seglare bägge två.

Jag träffade honom på vägen senare på sommaren.
han var på väg till sjön jag på väg hem.
Vi pratade en stund om väder och vind.

Två veckor senare fick jag reda på att han hade hängt sig
endast två dagar efter vi hade träffats,
så lite man vet om en människa




Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-15 09:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text med ett innehåll som är djupt. Håller med om sista raden.
2022-03-15

    Lena Staaf VIP
Sorgligt! Nej, vi vet sällan allt om varandra även om vi ibland kommer nära.
2022-03-15

  KattenKin VIP
Så ledsamt, och slutraden är alltför sann.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP