Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska vara mig själv

Jag har sedan barnsben alltid fått frågan varför jag inte kan vara som alla andra?
Fått höra att det jag gör är fel, trots att jag ansträngt mig och gjort mitt yttersta.
Ett problembarn - En förlorare

Att aldrig bli sedd, att aldrig duga till.
Att varje dag känna utanförskap och ständigt försöka passa in.
Det har gjort att jag har tvingats leva som en kameleont.
Jag har aldrig fått vara mig själv.

Det är inte konstigt att jag gjort vissa konstiga val i livet och levt destruktivt.
Hela mitt liv har gått ut på att överleva, men nu ska jag fan leva.
Jag ska hitta mig själv.
Jag ska vara mig själv.
För Jag är en vinnare.




Fri vers (Fri form) av Svartvit själ
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-15 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svartvit själ

Senast publicerade
Jag ska vara mig själv
* Se alla