Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den psykotiske

 

Du måste bjuda till och
kämpa själv för att vi ska
kunna få dig ur ditt tillstånd.
Kärleken och sanningen
måste du erkänna och bejaka.
Demonen väntar bara på våra
misstag och att kunna
kasta ned dig i avgrunden,
ned i förvirringens dimmor.
Vi sträcker våra händer till
och du måste bjuda till
och kämpa själv för att
vi ska kunna få dig
ur ditt tillstånd.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-15 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP