Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flower power

Flower power
varade en tid
som nu tycks förbi
en blomma i gevärets pipa
var en symbol
”make lowe not war”




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 17:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag såg den symbolen för några dagar sedan, så vitt jag förstår används den igen som en önskan om fred och frihet.
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP