Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara kristen men inte visa medkänsla

Han var en väldigt otroligt fantastiskt brinnande övertygad kristen person. Dock att känna och visa medkänsla med de som har det riktigt helvetiskt svårt och jobbigt det varken kunde eller ville han ty i sånt fall skulle han visa sin omgivning att han var svag, och det går ju på tok inte för sig. Stark och glad ska människan vara i vårt sunda och underbara samhälle, för så är det bara. Kom nu tycker jag att vi alla lyckliga stolta och kompetenta medborgare ska sjunga nationalsången i Jesu Kristi Namn. Hurra hurra hurra hurra för vårt härliga fosterland Sverige!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-03-17 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP