Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sköldlöss

den som fått det på ett träd
kan räkna med
vaksamhet krävs
för de listiga rackarna gömmer sig
i ett bladveck
först är de små du ser dem inte
då du inte förstår varför
golvet eller fönsterkarmen
är klibbigt är det dax
du vaknar upp
och du kan räkna med
varje år en garant
pyssel med jaga sköldlöss
med "luskam"

Anm. De gillar tyvärr mitt citronträd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2022-03-17 15:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
otroligt lika
2024-02-22

  morgonstjärna VIP
märkligt likhet finns med blodsugare i stort och smått
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP