Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Relevans av Agh. Nilsson


En vän

Är du en marionett
en ynklig liten sprätt

Eller härskare med makt
med sin följepakt

Eller en som vill alla väl
med sin vita själ

Eller en högst vanlig en
den vill jag ha som vän

Vad du än är
finns du här




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-18 09:31



Bookmark and Share


  ULJO
Fint uttryck kring vänskap
2022-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som stimulerar tanke och känsla.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP