Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svenska naiviteten visar sig igen, ensam är inte stark.


Den Ryska björnen

När Björnen nu ur sitt ide krupit ut
står Sverige och Finland på lut

Vi får klara oss bäst vi kan
och kämpa kvinna som man

Till vårt bittra slut
när makten tagit sin tribut

Vi är som Ukraina utan allians
och i längden utan chans












Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-18 09:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låt oss hoppas på ett bättre öde.
2022-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om tiden som är.
Delar din uppfattning om att ensam inte är stark.


2022-03-18

  SatansSon VIP
tacka inte för applåden.
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP