Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RYSSHATET FÅR FLORERA FRITT

Här får rysshatet florera fritt

Vad kan det bero uppå?

Är man månne lite partiska

när allt sådant blir "LÅT STÅ!"?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2022-03-18 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP