Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Trädet av den Skrivande tysta


Frihetskamp

Lutande står de där
piskade av den eviga vinden
symbol för envis kamp
att aldrig ge upp

Kala grenar som sträcker sig mot skyn
ropar efter hjälp från himlen
en symbol för frihetskampen
när det stormar som mest




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-03-19 09:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin bild av frihetsrörelsen tänker jag.
Allas vår frihet är i farozonen med kommande grundlagsändring och WHO som försöker få oinskränkt makt över regeringar världen över. Bäst att protestera mot den totalitära teknokratin innan det går åt pipsvängen.
2022-03-21

  Respons VIP
Både ett rop på hjälp och symbol för okuvlighet - tankarna går till folket i Ukraina.
2022-03-21

  ULJO
Fint
2022-03-21

  rostspik VIP
Tydlig allegori i kärva sparsmakade rader.
Distinkt och estetiskt tilltalande.
Bilden ackompanjerar dikten perfekt.
2022-03-19

    Lena Staaf VIP
Fin bild och dikt.
Tror att himlen inte lyssnar. För vilken sida aka då stöttas? Vilka ska varavärda att överleva?
2022-03-19

  Blomma-Stjärna VIP
mod och kamp som stärker - vackert i både bild och ord
2022-03-19

  Den skrivande tysta
Så vackert!
2022-03-19

  Öknens Ros VIP
Fin metafor för kamp om frihet.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP