Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hjärta dunkar

ont i huvudet,
ont i armen.
hur skall jag .
få ordning på känslorna .
på tankarna som snurrar.
alt ordnar sig..
jag vet det.
bara tänka framåt.
ta din hund gå ut.
andas in frisk luft.
du lever var glad.
var nöjd med alt..
vet problemet är mitt blodtryck.
sen operera om benet.
får snart remisen från sjukhuset.
var där i nyår
ville inte gå igenom det en gång till.
längtar bara att gå med min hund i skogen i gen.
vill att hunden skall vara lycklig o glad.
har alltid tänkt när minna barn var små.
det blir bättre i morgon .
äter pencillin för varet i tån .
av birgtta skrev 19.3 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-19 09:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Styrkekramar!
2022-03-20

  alicja lappalainen VIP
EN REALISTISK BILD AV DEN SAVÅRA SIDAN AV LIVET.
2022-03-19

  SatansSon
hoppas det går bra och du snart är frisk och hel.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP