Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love U


Jag tycker så mycket om Er
allihop
även Larz
They say its Love




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-19 12:26



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vissa människor kan inte ta emot kärlek. Men det är ju inget som hindrar att du iallafall ger, av din.
2022-03-19

  morgonstjärna VIP

då jag läste hela versen
drog på läppen vid tanken
ibland vet jag inte om dikt
är en verklighetsflykt ironi eller hjärtat
som talar

fast det skadar inte i dagar som dessa/Mvh

2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP