Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT ONDSKEFULLT TIVOLI KOMMER TILL STAN

Se på den vidrige cirkusdirektören

Something wicked this way comes

Han är själv freakshowen, mästerdomptören

Something wicked this way comes

Vanskapt med paddplyte häcklar han publiken

Something wicked this way comes

Toad Boy, du gör så mången själ besviken

Something wicked this way comes

 

Hör hur han kväker högljutt, hur han skryter

Something wicked this way comes

Ondskefullt tivoli vill ha fler rekryter

Someting wicked this way comes

Ve alla dem som låter sig duperas

Something wicked this way comes

Oktoberfolkets dom: Nu är ni DERAS!

Something wicked this way comes

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/3 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2022-03-19 15:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Durkdrivna domptörer.
2022-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Lysande kommentar!
Tack!!
2022-03-20

  rostspik VIP
Får mig att associera till alla dessa uppsvällda spektakel i nöjesindustrin.
Melodifestival, Idol, Let's Dance och andra vederstyggligheter.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP