Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske aldrig mer

Att aldrig
kanske aldrig mer
dra fingrarna
genom hans hår

de mjuka grå
i hans nacke

aldrig mer
kanske
somna till hans
trygga andetag

kanske
aldrig mer
öppna porten
till vårt hem

hemmet jag
nu lämnar

på flykt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 16:34



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tänker på flykt av olika slag, och ett farväl till tryggheten. En ständigt aktuell text, i högsta grad.
2022-04-03

  Susen VIP
En sorgsenhet i tonen som berör inuti. Bra fångat
2022-03-20

  BenGust VIP
Kanske en tanke på alla de kvinnor som på grund av kriget i Ukraina mot sin vilja måste lämna sina män och sina hem.
2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP