Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN ENVISHET ÄR VRÅLRÖD

Min envishet är en pensel

och en pyts med illröd färg

Illröd färg som skriker

så det skär genom ben och märg

 

Min motståndskamp är en fana

som vajar stolt och röd

Och mitt budskap är: TOTALVÄGRA!

Ge inte svinen ditt stöd!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2022

 

Född till kanonmat? I don't think so!!!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-03-20 14:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Håller inte med om färgen, däremot vägrandet. Nonkonform!
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP