Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanna bilden



Du rör mig djupt


ner i källor


jag aldrig


varit i


förut







Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-20 21:58



Bookmark and Share


  Nanna X
Det enkla är det vackra, ibland - som här.
2022-04-05

  Ninananonia VIP
Du berör alltid med dina ord...
Tycker om den bilden...
2022-04-02

  Honungsgrävling
Vackert.
2022-03-22

  Kungskobran VIP
Följer gärna med
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu