Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FASS

Jag söker i min FASS

vad var det jag fick?

Biverkningarna var många

jag svettades och frös

Ibland såg jag himmelens ljus

ibland helvetets mörker

Vad var det jag åt?

Sanningen!






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-21 08:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken underbar idé att sammanföra Fass med biverkningar av sanningen som medicin, rent av genialt. Gillar det. :)
2022-03-21

    Lena Staaf VIP
Sanningen kan vara en besk brygd. Intressant liknelse!
2022-03-21

  ULJO
Stark sanning i det du säger
2022-03-21

  Anya VIP
Känner igen mig i detta FASS-letandet. Sanningen är väl bland det mest komplexa man kan äta.
2022-03-21

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett helt oväntat avslut.
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP