Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRIG? HA!

Krig?

Jag har krig varje dag

On- och offline 

krigar jag

Långt innan nätet

jag stred

Långt innan nätet

jag led

Krig?

Jag har krig hela tiden

Men

i mitt hjärta bor friden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-03-21 10:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Vill du ha det totala...?
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP