Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


FINNS DET GUNSTLINGAR HÄR?

I gullgossarnas skara

finns allehanda hjon

Och får de bara vara

så styrks de snabbt i tron

att de kan härja vilt

utan repressalier

Må hundar bita av

deras genitalier!

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2022-03-21 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP