Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SE SÅ, ALLA ANTAGONISTER

Se så, alla antagonister

Ni har liksom jag

fel och brister

Och liksom jag

kan ni såras

Men lägg nu ned vapnen

Det VÅRAS!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-03-21 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP