Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir pauser väldigt långa men ofta kommer man tillbaka.


Saknade du mig?

Saknade du mig?


Jag var bara borta ett tag.


Livet hände. Och jag försökte hänga med.


Tiden gick. Och dagar blev till år.


Saknade du mig?


Jag tog bara ett avbrott på vägen.


Jag tappade bort mina nycklar och dörrarna blev nya.


Och jag fick ett eget litet takfönster.


Saknade du mig?


Jag tror jag saknade mig.


Jag undrar ibland hur jag mår.


Mina ord skaver under huden.


Så som de alltid har gjort.


Men jag har inte haft tid.


Jag har inte haft tid.


Livet hände. Och jag hängde på.


Tiden gick. Dagar blev år.


Jag har fixat nya nycklar.


Dörrarna är nu öppna.


Mitt hjärta likaså.


Saknade du mig?


Det gör inget. Nu är jag här igen.


Jag stannar. Jag stannar kvar.


En stund på vägen.


Innan jag ska hem. Till mitt lilla takfönster.


Och orden som skaver. Fortfarande.


Inuti.


 


 


 


 


18 Mars - 2022




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-21 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP