Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin

Vår tids skräck
han måste väck




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-22 09:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Han är förfärlig men har många som stöttar honom. Det finns andra som tar över om han störtas.
2022-03-23

  ULJO
Att han bara tillåts hålla på.

2022-03-22

  Feliaxel VIP
Håller med absolut
2022-03-22

  Öknens Ros VIP
En "sniper" kanske?
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP