Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I APRIL NÄSTA ÅR

I april nästa år

annullerar jag medlemskapet

I april nästa år

kan ni dra åt Ginnungagapet

Detta blir en protest

mot godtycke och hyckleri

Nästa år i april

då, din mupp, är du fri

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-03-22 15:58



Bookmark and Share


  Koloristen
Eller att du böjer dig för en kompakt vädjan...
2022-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Allt detta förutsatt att Herren dröjer.
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP