Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumslag


Så länge vi väntat

mitt hjärtas trumslag

du får dem att låta som en vacker violin

du ger mig vingar

som tar sig igenom en storm

dina kyssar

tar bort mina osäkerheter 

vi är viktlösa, oändliga 

du gör min ryggrad smärtfri och rak

du rör alla oförtjänade delar 

Säger att dom skapar en stormvind i dig

där du drunknar andtungt i mina ögon

 

stilla

stilla

stilla

 

börjar vi något som kanske är påväg att bli. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-23 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP