Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ME NE FREGO!

Ingen kan tvinga mig att bry mig

hur man än kämpar och står i

Passar det inte kan man fly mig

Stanna kvar eller låt bli

Fös inte in mig i en fålla

Gör du det väntar dig ett bett

There you go, Fredo

Me ne frego!

Det blir min nya etikett

 

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-22 23:43



Bookmark and Share


  Koloristen
Underbart! Stämmer in.
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP