Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR FÅR NI HET POTATIS

Här får ni het potatis

och den är alldeles gratis

Få era fiskar varma

Ropa och stoja och larma

Börja förfasa er över

att här får ni det ni BEHÖVER!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2022-03-23 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP