Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESTSKATT

Kanske iscensatte man alltsammans

Men det vore verkligen fasansfullt

Kanske är det hela en sammansvärjning

Det finns allt för mycket som är ockult

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-03-23 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte motståndare till skatter och klagar inte på skatterna. Men om man ska betala över 2000 i restskatt när man är arbetssökande och går på aktivitetsstöd måste jag reagera.
2022-03-23

  Koloristen
Kamp mot skatteutsugningen!
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP