Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ÅKE IDOL


UDDA PÄLSAR

"Udda pälsar"

Minns du den?

Du, den håller

faktiskt än!

Bland det bästa

från vårt land

Dr Zeke -

vilket band!

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-03-23 16:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Figurerna på bilden har ingenting med texten att göra.
Och ändå har de det. På ett sätt.
Samma våg...(-längd).

https://www.youtube.com/watch?v=LUgg1KwC3y8

2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP