Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingat

 

Någonstans måste friheten och oket få svar? 

Men hur när dag går in i natt

och dag går in i olösta svar.

Det är bara jaget som famlar i blindo,

att släppa allt det man inte vet

Att förlita sig på att det man gör

...är rätt utan att gå bet.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-24 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP