Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda intriger

Ett berg

Av känslor

Spränger gränser

Ta ge

Andra åsikter

Blockerar tankars djup

Fina ord

Försvinner bort

Gemensamhet

Förlorar

Gömda intriger

Blir på annan plats

Svårt förstå

Gå rakryggad vidare

På en väg 

känns rätt

I livet

Där djupa vänskapen

Finns kvar.

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-24 15:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2022-03-25

  alicja lappalainen VIP
en dikt om negativa konsekvenser av intriger och vikten att tänka självständigt.
2022-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP