Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Lär mig av Den skrivande tysta


Landkänning

Från havet hörs en sång
om det som var en gång
när vi kröp upp på land
på ödets tomma strand
och blev dom vi är
just nu och här




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-25 08:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En dikt som för mna tankar till evolutionen, till när havets djur kröp upp på land och utvecklades till människor så småningom.
2022-03-25

  KattenKin VIP
Fint skrivet. Mycket på få rader. Flyter skönt med enkla rim.
2022-03-25

  Monika A Mirsch VIP
...
i denna vår ensamma värld ...

Tack för orden!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP