Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som solen


Mina påskliljor slår ut
allt fler för varje dag
och den första citronfjärilen för i år
fladdrade just förbi,
gjorde en liten piruett framför mig
och försvann sen.

Tack du, hann jag säga,
du fick mig att tro
på livet igen.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-03-25 14:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så fint om våren som är på väg.
2022-04-05

  Anya VIP
Åhh vad avis jag blir. Så långt våren kommit hos dig. Tycker om gestaltningen av fjärilen med piruetten.
De enda påskliljor jag har, som blommar, är de jag fick av min sons sambo. De har blommat så fint i en kruka på bron. Men igår fick jag ta in dem, det vräkte ner snö.
2022-03-29

  anits VIP
Så fint om vårtecken som vi väntar på
2022-03-27

  Feliaxel VIP
Dessa fantastiska tecken på vår
2022-03-26

  Bibbi VIP
Så fint beskrivet.
2022-03-26

  morgonstjärna VIP
Den var fin
2022-03-26

  Monika A Mirsch VIP
Den gyllene påskliljan och den skimrande citronfjärilen lyser upp tillvaron såsom vårbuketten skrämmer bort mörkret och osämjan. Lik solen - en underbar dikt!
2022-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om vårens budbärare som väcker hopp och tillförsikt.
2022-03-25

  ULJO
Fina ord och en vacker bild
2022-03-25

  Sparvögat VIP
Tack för dina vackra solskensord som vilar i hoppets ljus…
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP