Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• På rim 11



Prydnad

Med humöret ner
jag hoppas mer
på sol
och fågelsång
en gång
och på en viol
som står där vacker
och motar bort attacker
då regn och åska vimlar
från mörka himlar,
och hoppet göder
vad hoppet föder

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-22 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP