Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• På rim 15



Prydnad

På café
igen,
får jag be,
min vän
om en bulle,
Vi skulle
dela
för hela
gör mig för mätt
rätt och slätt.
Lilla damen,
har ni bagarexamen?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-10-20 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP