Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN PERMANENTA SKAMVRÅN

Den permanenta skamvrån

är reserverad nu

Den har en tydlig namnskylt

Gå dit och ställ dig, du!

Där ska du stå för alltid

och vi ska kasta sten

vi som är utan synd och

vars uppsyn är så ren

 

Den permanenta skamvrån

En preparerad nisch

Dit är du nu förvisad

som något slags pastisch

En del har stått där före

och de har nu gått bort

Nu finns det plats där för dig

och andra av din sort

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-03-25 15:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Så funkar mobben i Sverige!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP