Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Världskartan för Satan av Katten Kin


Valfusk

Vägen till diktatur är kort
bara ett valfusk bort
Diktatorn sitter så länge han vill
håll tyst och sitt still
annars blir det vatten och bröd
eller förgiftnings död
Det är Putins värld
den är inget värd




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-25 16:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Läste precis Kattens rappa dikt. Du skriver så passande till den.
2022-03-29

    Lena Staaf VIP
Det går nog inte med bara ett valfusk. Putin har byggt upp sin position med en stor stab av KGB-agenter, oligarker och militära höjdare och det har pågått under lång tid.
2022-03-25

  Öknens Ros VIP
Vem kan man lita på där?
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP