Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjön skälver

av vårens
okuvliga brunst
skälver sjön
under
vit vinterhud

av längtan
välver isen
vällustigt
skjutande rygg

utmattade
faller flak
i strandkant

livsfamnande




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-25 21:00



Bookmark and Share


  Susen VIP
En vacker poetisk dikt om våren. Framförd i en något sinnlig ton
2022-03-26

  BenGust VIP
Sinnligt omvälvande vår.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP