Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden.

 


 


jag minns knappt längre


hur din hud kändes mot min….


var det strävt? var det mjukt? var det precis så underbart


som jag vill minnas det…så precist rätt jag vill att det var?


 


jag saknar din hand i min mest..


en sån enkel sak och saknaden förtär mig. skaver så…


 


jag minns inte längre känslan av din hud emot min,


men jag minns tryggheten det innebar. känslan det gav.


 


en saknad långt innanför,


som sträcker sig utåt


utåt ut ända ut på utsidan,


 


och det skaver så…


 


som en klåda som ej kan lindras


 


 


 


 


-//- September, 2021




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-25 21:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag tycker om den! Berörandefin vill jag säga att den är.
2022-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl diktat om smärtsam saknad. känns igen.
2022-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP