Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solfamn

Att få
bara vara

här

njuta lugn
solfamnar
vindsteg

kvittersmek
mot örat

grankittlingars
mossvibration

skogssjäl
nöjd så




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-26 11:27



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
den stämningen talar direkt till mig. stilla men högobservant
2022-04-02

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar lugn och harmoni.
2022-03-28

  BenGust VIP
Koncentrerade men ändå mjukt kreativa
rader. "Vindsteg" "kvittersmek" som exempel.
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP