Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rakt upp och ner E!


Trygghet

jag tittar på dig genom sol strimmorna

du vill vara så nära emellan dina bestyr 

vi fnissar 

vi myser

vi är varandras 

även när du smiter iväg för egen tid

precis som jag gör 

jag låter dig vara den du är

låter dig guidas i dina egna tankar

du är så mycket klokare än jag många gånger 

jag förundras dagligen 

älskar dina resonemang om rymden

varför vi är

varför alltet är

din styrka och glädje 

dina begåvningningar

din vänlighet och snällhet 

din omtänksamhet 

din trygghet 

ditt skratt och varma sprudlande leende 

din förmåga att analysera intuitivt 

tänk att jag får vara din mamma

allt du är, gör mitt liv 

min innerligt älskade älskade dotter

min mini me




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-26 12:25



Bookmark and Share


    Björka
Fint…
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP