Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT OAVLÅTLIGT TAKDROPP

Bibeln talar om ett

oavlåtligt takdropp

Och det handlar om en

trätgirig kvinna

Kanske en långsint idiot

som bara hackar

Sådana kan endast

Herren Jesus övervinna

 

LARZ GUSTAFSSON 26/3 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-03-26 12:27



Bookmark and Share


  Koloristen
Sådana individer är helt klart av djävulen.
2022-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP